עוגת קראנץ’

עוגה קראנץ'

רכיבים:

מתכון ל- 4 פוקאצות:

1/2 ק"ג קמח פוקאצ'ה או קמח לחם

5 גרם שמרים טריים

400 גרם מים פושרים

20 גרם סוכר לבן

25 גרם שמן זית כתית מעולה

10 גרם מלח

לפיזור מעל הפוקאצ'ה:

2 כפות שמן זית

מעט מלח גס

מעט רוזמרין

אופן הכנה:

שמים במיקסר עם וו לישה קמח, שמרים, מים, סוכר ומערבבים במשך 3 דקות במהירות נמוכה ולאחר מכן,מגבירים למהירות בינונית ל-5 דקות נוספות.

מוסיפים את המלח וכעבור דקה מוסיפים את השמן במזיגה איטית עד שהוא מתאחד עם הבצק לגמרי.

מעבירים את הבצק לקערה משומנת בשמן זית, מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח במשך 30 דק' בטמפ' החדר.

לאחר מכן, מרימים את הכיסוי מחלקים את הבצק לכדורים ומניחים אותם על מגש, מכסים בשנית ומשאירים להתפחה למשך 15 דק'.

מרימים את הכיסוי מכדורי הבצק לאחר שתפחו, לוקחים כל כדור ומותחים לצורה מלבנית צרה, מורחים מעל 2 כפותשמן זית, מפזרים מעט מלח גס ורוזמרין ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד שהבצק מזהיב.

אנו גאים להציג

תפריט לאירועים פרטיים ועסקיים
מחומרי גלם טריים ואיכותיים

התאמת תפריט היא מיומנות שאנו מתמחים בה, נשמח לעשות זאת עבורכם.

על מנת שתוכלו להנות ממבחר עשיר ומגוון של מגשים אנא מלאו את הטופס ונחזור אליכם בהקדם. ניתן ליצור עימנו קשר ב – 050-6867414