גרבלקס

מנה כפית וקלילה ללא פחמימות שכל אחד יכול להכין .

רכיבים:

1/2 קילו פילה סלמון (מומלץ הזנב)

צלפים

לימון

בצל סגול

1 צרור של שמיר

3 כפות זרעי כוסברה

2 קילו מלח

אופן הכנה:

שמים בקערה את המלח עם הזרעי כוסברה והשמיר הקצוץ מערבבים הכל בייחד

שמים בקערה 1/3 מהכמות של התערובת שהכנו (המלח עם הכוסברה והשמיר)

על התערובת שמים את הדג ומפזרים עליו את שאר התערובת שנשארה -2/3 חשוב לכסות את הדג היטב ,שלא יראו אותו כלל .

מכניסים למקרר ל- 24 שעות ,ולאחר מכן מוציאים את הדג ושוטפים אותו היטב.

מיבשיים אותו טוב עם ניר סופג וחותכים לרצועות דקות . את הרצועות מסדרים בצורה יפה על מגש ועליהם מפזרים את הצלפים ,בצל סגול ופרוסות לימון *מומלץ לאכול את זה עם קרוסטיני.

אנו גאים להציג

תפריט לאירועים פרטיים ועסקיים
מחומרי גלם טריים ואיכותיים

התאמת תפריט היא מיומנות שאנו מתמחים בה, נשמח לעשות זאת עבורכם.

על מנת שתוכלו להנות ממבחר עשיר ומגוון של מגשים אנא מלאו את הטופס ונחזור אליכם בהקדם. ניתן ליצור עימנו קשר ב – 052-5611606




    דילוג לתוכן