מתכון ריבת ענבים

מי לא רוצה להכין לו ריבה ביתית , האושר הוא גדול יותר בלאכול ריבה שהכנת מאשר שקנית. המתכון הבא יכול להגשים לך חלום . ריבת ענבים הינה מרקחת קיצית, מרעננת ומאוד מתוקה. מתיקות הריבה תלויה במתיקות הענב ,במידה ובחרת בענבים מתוקים עד מאוד הורידו את כמות הסוכר.
מומלץ לשמור את הריבה בצנצנת שלמה ללא סדקים או שברים ,יש להרתיח את הצנצנת לפני שימוש ולייבשה באופן יסודי.

חומרים לצנצנת קטנה:

  • 1/2 ק"ג ענבים ללא חרצנים
  • 1 כוס דבש
  • 1 כוס מים
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • אופן ההכנה:

    את הענבים שוטפים היטב ומסירים מהאשכול.
    מביאים לרתיחה את הדבש והמים.
    מוסיפים ענבים ואגוזים ומבשלים במשך שעה על להבה נמוכה, עד שהמים מצטמצמים ומתקבלת קונפיטורה .
    להעביר את הריבה לצנצנת זכוכית ולשמור במקרר.

    מתכון ריבת ענבים was last modified: אוקטובר 31st, 2016 by admincass
    @ כלהזכויות שמורות לקסרולה - קייטרינג חלבי ומגשי אירוח
    Made with in creotip.io