מתכון קרפצ'יו טונה אדומה

המשפט "כל המוסיף גורע" נכתב על מתכון זה . הטעם של הטונה האדומה כה טעים שאין צורך להוסיף לו תבלינים רבים ההפך יש "לגעת" כמה שפחות . הדבר היחידי שמשפיע על המנה הוא טיב הדג ולכן יש לבחור דג טרי ואיכותי.
הטונה האדומה דלת שומן ובעל ערך תזונתי גבוה שכן טומנת בחובה אומגה 3 וכמויות גדולות של ברזל.

מרכיבים:

  • 200 גרם טונה אדומה
  • חומץ בלסמי מצומצם
  • שומשום שחור
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח גס
  • עירית קצוצה
  • אופן ההכנה:

    פורסים את הטונה לפרוסות דקיקות בסכין חד ומניחים על הצלחת .
    מזלפים מעל הטונה חומץ בלסמי, מיץ לימון ,שמן זית ,זורעים את השומשום השחור ,עירית קצוצה ומלח גס.
    *בכדי לשמור על איכות המנה יש ליהנות ממנה מיד לאחר ההכנה.

    מתכון קרפצ'יו טונה אדומה was last modified: אוקטובר 31st, 2016 by admincass
    @ כלהזכויות שמורות לקסרולה - קייטרינג חלבי ומגשי אירוח
    Made with in creotip.io