קפרצ'יו חציל

התמסרו לטעמו של החציל. היישר ממטבחה של אימא עולה הניחוח של קליית החציל "על האש". לאחר הקלייה מקבלות פרוסות החציל תשומת לב אישית וייחודית. החציל כמעט נטול זרעים ונבחר בקפידה על ידי קייטרינג צמחוני קסרולה, כדי לייצר חווית טעמים עדינה שאיננה מרירה. החצילים הנבחרים למנה הינם חלקים, ללא שקעים ופצעים, מה שמבטיח את טריותם ואת טעמם המשובח.
קייטרינג חלבי קסרולה מפנק את החציל בקלייה על הגריל לפני תהליך ההכנה של המנה עצמה. פרוסות החציל אוספות לתוכן את הניחוח והטעם הייחודיים של להבות הגריל אשר הופכים את המנה למומלצת במיוחד. מגש קרפצ'יו חציל הינה מנה בריאה וקלילה המתאימה עבור מגשי אירוח לכל אירוע, עסקי ומשפחתי. פרוסות החציל הקלויות נכתשות לאחר הקלייה ומוגשות בצורת הגשה נאה ואסתטית. פרוסות החציל החתוכות מתפנקות בשבבי גבינת פרמזן המגוררת בסמוך להגשה, ולכן טריותה נשמרת ומורגשת במנה. נותן את הטון הסופי של חגיגת קולינארית זו הוא החומץ הבלסמי המצומצם שמייצר מאזן טעמים מופלא ומשגע.

פרוסות עדינות של חציל קלוי עם שבבי פרמזן, שמן זית וחומץ בלסמי
קפרצ'יו חציל