קבבוני בורי

דג הבורי, או בשמו המדויק יותר- קיפון בורי, הוא דג למאכל הנפוץ בארצות הים התיכון. נוח מאוד לאכול אותו משום שאין בו כמעט עצמות, ובשל טעמו הניטרלי ניתן ליצור ממנו מאכלים טעימים במגוון טעמים וסגנונות. דגי הבורי הטריים של קייטרינג צמחוני קסרולה ניחנים בטעם עידן ואיכותי, ונרכשים רק ממעדניות הידועות בדגה שמגיעה מחוות דגים המתאימות לגידול דגי בורי משובחים. דג הבורי שוחה אל שפכי הנחלים בתקופת החורף, במיוחד במהלך סערות וגשם עז, וכאשר הוא נתפס ברשת, הוא עדיין קטן כסיכה. לאחר שנלכד באזורים אלו, הוא מועבר אל בריכות הדגים וגדל בהן. בשרו רך לעיכול ומתאים במיוחד לגריל.
מנת קבבוני בורי של קייטרינג חלבי קסרולה ידועה בטעמה הממכר, ושלא תגידו שלא אמרנו. היחידות האישיות של קבבוני הבורי מסודרות בצורה אסתטית ומרשימה על גבי מגשי אירוח, ומתאימות לאירועים עסקיים ולאירועים משפחתיים, למסיבות ולערבים ייחודיים. פשוט לאכול ולקחת עוד.

קבבוני בורי טריים במילוי עשבי תיבול, צנוברים וסילאן [סכנת התמכרות קשה, שלא תגידו שלא אמרנו]
קבבוני בורי