פילומאיה

20 יחידות של גביעי פילו מתוקים , על בסיס קרם שקדים בליווי תפוחים ואגסים ופירורי שטרויזל

בצק הפילו מאפיין מאפים מהמטבח הים תיכוני והבלקני, ואנחנו נותנים לו את מלוא תשומת הלב כדי שלא יישבר ולא יתייבש ועושים שימוש רק בחמאה איכותית במהלך ההכנה ובחומרי גלם משובחים למילוי. כך מתקבלת מנה אסתטית למראה ואנינה בטעמה. קייטרינג חלבי קסרולה מפנק את מגשי האירוח שלכם במאפי פילומאיה מתוקים, אבל לא מתוקים מדי. זהו קינוח איכותי, אלגנטי, נוח לאחיזה ולאכילה ומתאים גם לאירועי מנגלינג ולמסיבות וגם לאירועים משפחתיים ועסקיים.

משחק הטעמים הייחודי מתקבל על ידי שילוב בין קרם שקדים נימוח ומפנק לבין המילוי, תפוחים ואגסים, המייצר את המשחק בין החמוץ למתוק במנה: כבר אמרנו, שילוב מושלם של טעמים. פירורי השטרויזל חותמים את מנה מעל. זהו ציפוי פירורים שמקורו בגרמניה, ואנחנו אוהבים להכין אותו מחמאה איכותית ולהוסיף מעט תבלינים שמייצרים ארומה ייחודית, והתוצאה: מיזוג גלויות מפנק במיוחד, ים תיכוני ואירופאי, המתאים כמנה אחרונה לאירועים משפחתיים אקסקלוסיביים, למסיבות קוקטיילים ולאירועי חברה שבהם מוגשים מגשי אירוח צמחוניים וחלביים.

20 יחידות של גביעי פילו מתוקים , על בסיס קרם שקדים בליווי תפוחים ואגסים ופירורי שטרויזל
פילומאיה