פאדג' שוקולד

קינוח הסופלה מקורו בצרפת ובשמו העברי נקרא– תפיחה. משמעות השם היא להתפוצץ או להתנפח בצרפתית. מאפה הסופלה המתוק והמפנק מוגש לכם במנות קטנות ואישיות על מגשי אירוח קסרולה – קייטרינג חלבי. פינוק הסופלה המסיים את הארוחה, מתאים לצעירים ולצעירים בנפשם. המאפה אוורירי ועשוי מבצק המורכב בעיקר מחלבוני ביצים מוקצפים. אנחנו אוהבים להכין אותו אצלנו ממש לקראת האירוע שלכם, כך שיהיה כמה שיותר טרי ולכן כמה שיותר טעים. הסופלה עשיר בשוקולד איכותי במיוחד והטעם מורגש.
חשוב לתת לסופלה לתפוח בשלווה בתנור בזמן האפייה. תשומת לב ראויה, הכוללת גם שימוש בחומרי גלם איכותיים, שומרת עליו תפוח ויציב גם לאחר תום האפייה לפחות לחצי שעה. לכן הצרפתים נוהגים להגישו במהרה, מה שנקרא: "אה-לה-מינוט", כלומר הכנה ממש לפני הגשה. הסופלה הרגיש מוגש בקערה אישית שבה הוא נאפה, כדי לשמור על המבנה השברירי שלו. גביעי הסופלה של קייטרינג צמחוני קסרולה מגיעים אליכם במילוי שוקולד נוגט ושוקולד לבן, שילוב טעמים מושלם.

גביעי פאדג' אישיים במקום גביעי סופלה אישיים
פאדג' שוקולד