סלט סלק ורוקפור

הצבע החזק והיפהפה של הסלק מעמיד אותו בין המרכיבים המועדפים כאשר מדובר במנות אקסקלוסיביות ייחודיות ואסתטיות. אך מסתבר שהסלק אינו רק תאווה לעיניים, אלא משמש גם מקור לסגולות רפואיות ייחודיות. הסלק המוכר הינו זן מתורבת, עשיר בסיבים תזונתיים, במינרלים ובוויטמינים, אנטי דלקתי מופלא, וסגולותיו נשמרות תודות לבישול ללא קילוף השומר על ערכיו התזונתיים. את הטווס של ירקות ארצנו מלווה בסלט זה גבינת רוקפור איכותית.
מגשי אירוח של קסרולה, קייטרינג צמחוני / קייטרינג חלבי, נהנים ממוזיקה קולינרית המורכבת מסלק סגול ומגבינה מלכותית כחולה, חצי קשה, העשויה מחלב כבשים ומגיעה במקורה מהעיר רוקפור סור סולזון שבצרפת. המנצח על תזמורת טעמים זו הוא אגוז המלך המוסיף ייחודיות קריספית פריכה. תאווה לחך ולעיניים. ניתן להחליף את גבינת הרוקפור הכחולה בגבינת פרומעז איכותית וטרייה, עשויה חלב עיזים.

קוביות סלק אדום-אדום ומתוק עם גבינת רוקפור ,אגוזי מלך ופרוסות תפוחי עץ.
סלט סלק ורוקפור