אין כמו יפו

המלבי המתקתק והעדין במרקמו הגיע אלינו מטורקיה, ושמו הערבי המוכר הוא מוּחְלביה. אנחנו, קייטרינג חלבי קסרולה, אוהבים להכין אותו על בסיס שמנת. אפשר לומר שהמלבי הוא גרסת הקיץ של הסחלב החם והמתוק. המנה קלילה, מרקמה אחיד ומפנק, וטעמה מתוק-מתוק, אבל לא מדי. חומרי הגלם הם הסוד של המנה, ואיכות הטעם והמרקם מורגשים בגלל החלפת החלב במתכון בשמנת הטרייה לצד הקורנפלור.
לחגיגה הלבנה הזו מצטרפים תמצית מי הוורדים, בעלת הארומה העדינה אך הנוכחת, ורוטב הגרנדין הצרפתי: רוטב העשוי ממיץ רימונים טריים המבושלים יחד עם סוכר. צבעו חזק וטעמו עשיר ומתוק (grenade, אגב, פירושו-רימון). אל שני אלה מתווספים שבבי הפיסטוק החלבי שמוצאו מחאלב שבסוריה.
מנת "אין כמו יפו" מוכנה סמוך לאירוע במטבח קייטרינג צמחוני קסרולה, ולכן יוצאת אל החגיגה שלכם טרייה ומפנקת. על מגשי אירוח ממתינים מנות אישיות בכוס שקופה חד פעמית לנוחיות המוזמנים. "אין כמו יפו" מתאימה לכל חגיגה, כולל אירועים משפחתיים ואירועים עסקיים. אחרי הכול, כל אחד אוהב להתפנק במשהו קטן וטוב.

מלבי על בסיס שמנת, מי ורדים ברוטב גרנדין ושבבי פיסטוק
אין כמו יפו