הסיפור שלנו

ברוכים הבאים לבית של קסרולה. אנחנו פה כדי להכין ולהגיש לכל מי שאוהב אוכל מפנק, בריא ומשמח.

ברוכים הבאים לבית של קסרולה. אנחנו פה כדי להכין ולהגיש לכל מי שאוהב אוכל מפנק, בריא ומשמח. הרף הגבוה שהציב לעצמו השף שלנו, גל ספיר, הכתיב מההתחלה – וממשיך להכתיב לנו מדי יום-אמות מידה קפדניות, בכל הנוגע לאיכות וטריות חומרי הגלם והמוצרים, לסטנדרטים הגבוהים של בישול והאפייה ולהגשה המלווה בציוד מרשים ובצוות מיומן.

התפריט הבסיסי הוא תרגום ישראלי (כשר ) ומוצלח למנות חלביות מאיטליה, צרפת ומדינות הים התיכון. עם עוד דברים שהוספנו מליבנו ומדמיוננו עם הזמן. הכל אצלנו עשוי בעבודת יד אוהבת שהופכת ירקות, פירות, קמחיים, תבלינים, דגים, גבינות, למעדנים האיכותיים ביותר. בכל אירוע , הצוות המקצועי שלנו, יתאים לכם את התפריט והמנות המומלצות בהתאם לאופי האירוע ויצור עבורכם את החוויה המושלמת על גבי שולחן מרשים ועשיר בטעמים מגוונים. אנחנו מציעים מנות אישיות ומוקפדות , מגשי האירוח המעוצבים שלנו נוחים להגשה ומספקים חווית אוכל ברמה הגבוהה ביותר.

גל ספיר

גל - שף הבית של קסרולה, החל את דרכו בתחום הקולינריה והקונדיטוריה במסעדות נחשבות ומוכרות ובמקביל למד בבית ספר הנחשבים –אסטלה, דנון ,בישולים והשתלם בסדנאות רבות בארץ ובחו"ל.

כשף מומחה המוביל בתחום האפייה והקונדיטוריה הקים את קסרולה בשנת 2010, היום ריח מאפי הבוקר שלו נישא למרחקים.

מורן דבש ספיר

מורן - הגיעה לניהול של קסרולה מתחום משאבי האנוש, כשבכיסה תואר שני במנהל עסקים. אחרי שנים של עבודה בחברות הגדולות במשק הישראלי והובלת פרוייקטים גדולים, חברה לגל כדי להקים ולהוביל את השירות והתפעול בקסרולה. אלפי אירועים (ושני ילדים!) מאז ההחלטה הזו, מורן מנהלת בקסרולה את כל מה שלא נמצא בתוך סיר מחבת או מגש...היא דואגת לספק מענה מקצועי מושלם ללקוחות, אחראית לפרטים הגדולים והקטנים בהפקות ומאמינה בכל ליבה כי חווית הלקוח עומדת לפני הכל.

אנו גאים להציג

תפריט לאירועים פרטיים ועסקיים
מחומרי גלם טריים ואיכותיים

התאמת תפריט היא מיומנות שאנו מתמחים בה, נשמח לעשות זאת עבורכם.

על מנת שתוכלו להנות ממבחר עשיר ומגוון של מגשים אנא מלאו את הטופס ונחזור אליכם בהקדם. ניתן ליצור עימנו קשר ב – 050-6867414