רביולי בעבודת יד במילויים שונים

הרביולי, כיסני בצק מפנקים, עבודת יד, מזמין אתכם לחוויה חושית המפתיעה בטעמים ובניחוחות עשירים. הרביולי מקורו בבישול האיטלקי החם והמשפחתי של "ארץ המגף". המאכלים האיטלקיים, והרביולי בפרט, עשו את דרכם אל שולחננו לראשונה בשנת 1983, כאשר מסעדות איטלקיות החלו לצוץ ברחבי תל אביב והוסיפו נופך ייחודי וחדש, ברטבים עסיסיים משתנים, לתרבות היאפית של העיר התוססת דאז. מאז ועד היום המזון האיטלקי מזמין לטעימה בניחוח מפתה, ואנחנו בחרנו להגיש על מגשי אירוח את הפינוק של המטבח האיטלקי בצורת צדפה במילוי משתנה.
רביולי של קייטרינג צמחוני קסרולה מוכן במטבחי השף מחומרים טריים בלבד, אחד אחד. ניתן לבחור ברביולי טרי הממולא במילוי גבינת עזים מעודנת, במילוי בטטה או במילוי תרד. קייטרינג חלבי קסרולה מתאים את טעם הרוטב לטעם המילוי, כדי ליצור למענכם חוויה קולינארית מושלמת המאופיינת במשחק טעמים מאוזן. מנת רביולי חמה ומהבילה מתאימה לכל אירוע, החל מאירוע עסקי, כנסים ומפגשי מנהלים ועד לאירועי משפחה חגיגיים דרך מפגשי חברים ומסיבות ייחודיות.

גבינת עזים/ בטטה ברטבים תואמים וטעימים
רביולי בעבודת יד במילויים שונים