פרעצל

תיאור: פרעצלים יפיפיים, זהובים ופריכים
לצד חמאת אגוזים, וריבת תות.

פרעצל הוא כעך קלוע והמילה במקורה מגרמנית. הוא פריך וטעים, לחלקנו הוא מזכיר את תקופת הילדות, והוא מתאים ביותר לאירועי קייטרינג חלבי וצמחוני כחלק בלתי נפרד מהמזנון. הפרעצל תופס מקום של כבוד באירועים עסקיים ובאירועים משפחתיים כאחד, כי הוא נותן מענה לחתך קהל רחב. מי לא אוהב אותו? סלסילת הפרעצל שלנו מפנקת אתכם בכעכים זהובים ופריכים, עבודת יד, המוכנים אך ורק מחמאה אמיתית ומקמח איכותי. לסלסילת הפרעצל מתווספת חמאת אגוזים, חמאה האהובה על המטבח הצרפתי. היא מזכירה בצבעה את הצבע החום שבו מתהדר אגוז הלוז, היא אינה מלוחה ובעלת טעם חמים ואגוזי. אל חמאת האגוזים מתלווה בנאמנות ריבת תות מופלאה, מרקחת תותים ללא חומרים משמרים, מתוקה, מתוקה, מתוקה ונהדרת. הפרעצלים בתוספת החמאה והריבה מצוינים גם להפסקות קפה במהלך ישיבות ארוכות ובמהלך כנסים. הם נהדרים גם כליווי יום מיוחד במשרד או ככיבוד במהלך ישיבות מנהלים. טרי, טעים ונוח להגשה ולמאכל.

פרעצלים יפיפיים, זהובים ופריכים לצד חמאת אגוזים, וריבת תות.
פרעצל