פוקצ'ות

מי שמתמכר יודע שאין רך יותר, מפנק יותר ומושלם יותר ממנת פוקצ'ה טרייה שיצאה זה עתה מתנור האבן, מדיפה ניחוחות ומקושטת במגוון תוספות המעשירות את טעמה. לא להתבלבל, מדובר בלחם שטוח ומפנק שמקורו ביוון העתיקה, למרות שמה שאנו מכירים, הוא המעדן של מחוז ליגוריה שבאיטליה. האיטלקים, אין ספק, יודעים מה טוב.
הפוקצ'ות שלנו ארוכות, צרות, רכות ומפנקות במיוחד. קייטרינג חלבי/צמחוני קסרולה מגיש לכם פוקצ'ות איכותיות הנאפות בתנור אבן ומתפנקות בשמן זית איכותי שנמרח עליהן כדי לשמור על לחות הפוקצ'ה בזמן ההטפחה ובעת האפייה. מגשי אירוח פוקצ'ות מתאימים לאירועים עסקיים ומשפחתיים, וכל פוקצ'ה עשויה מבצק איטלקי מעולה בתוספת טימין, רוזמרין ומלח גס, בצירוף תוספות מגוונות: בטטות, פלפלים, קישואים, חצילים וגרעיני חמנייה. בכל מגש אירוח תמצאו את כל סוגי התוספות, על כל פוקצ'ה הפתעה אחרת.

נאפות בתנור אבן עם שמן זית, טימין, רוזמרין, מלח גס עם תוספות שונות: מיקס גרעינים, בטטות, ועגבניות מגיע בליווי מטבלים
פוקצ'ות