לזניה גבינות חציל/תרד/פטריות

המטבח האיטלקי מפנק אותנו בלזניה הנאפית בתנור, ומזמינה למשחק טעמים נפלא בשל התוספות השונות המסתתרות בתוכה. רוטב העגבניות העסיסי והגבינה המשתלבת נפלא במנה, משלימים את התמונה ליצירה קולינארית טעימה. יש הטוענים כי הלזניה הוגשה לראשונה באנגליה, בחצר המלך ריצ'רד השני במאה ה-14, והתפרסמה בספר הבישול הראשון שיצא לאור בזמנו, אבל אחרים טוענים כי את הבכורה להמצאה טעימה זו לקחו דווקא הרומאים בשנים קדומות יותר. כך או כך, משמעות המילה ביוונית היא גיגית וברומית היא סיר בישול. אנחנו בוחרים להתענג על הטעם הנפלא בלי הרבה מילים.
הלזניה של קייטרינג חלבי קסרולה מורכבת מעלי פסטה בעבודת יד. חומרי הגלם האיכותיים והטריים מעניקים למנה את טעמה האיכותי. דפי הלזניה הטריים מפרידים בחינניות אסתטית בין המילויים השונים הגדושים בתוספות שמגרות את בלוטות הטעם. לזניה מבית היוצר של קייטרינג צמחוני קסרולה מורכבת מגבינות מובחרות בלבד: שמנת, פרמזן ומעט קממבר. הלזניה מבוססת על רוטב בשמל המאפיין את המטבח הצרפתי: רביכה שמפנקת במגוון הגבינות המוזכרות בתוספת קמח מטוגן וחמאה איכותית. בכל לזניה מסתתרת תוספת שונה: חציל, תרד או פטריות. היצירה הטעימה הזו מוגשת ברוטב עגבניות, מוצרלה ופרמז'ן. אין ספק כי חגיגת מגשי אירוח של קסרולה מפנקים בחגיגה קולינרית מרשימה וטעימה במיוחד.

דפי לזניה טריים המקפלים בתוכם גבינות מובחרות ותוספות שונות כמו חציל, תרד ופטריות ברוטב עגבניות, מוצרלה ופרמז'ן
לזניה גבינות חציל/תרד/פטריות